Cele mai bune seturi de mobilier pentru living

Natürlich v-a pregătit un top cu cele mai optate seturi de mobilier, care pot reprezenta soluția potrivită locuinței dvs.

Seturile de mobilier aduc o serie de beneficii printre care menționăm oferirea unui design potrivit încăperii, existența unor multitudini de modele, personalizarea modelelor preferate și un factor important de luat în calcul, accesibilitatea prețului. Fiind una dintre cele mai importante încăperi, livingul impune anumite provocări în materie de mobilier și funcționalitate ulterioară a acestuia.

Living Onix
Simplitatea este mereu o trăsătură a bunului gust, iar acest dormitor se concentrează pe transmiterea ideii de acasă. Livingul Onix este realizat pe structură de plăci aglomerate din lemn, care-i oferă rezistență în timp, dar și ușurință în asortarea accesoriilor sau canapelelor/fotoliilor.

Set living Saigon 2
Amenajarea corectă a camerei de zi nu poate avea decât un efect benefic asupra întregului aspect al căminului tău. Camera de zi Saigon este alegerea perfectă pentru un living modern. Materialul din care este realizat mobilierul se curăță ușor, nu se pătează și va rezista de-a lungul vremii. Mânerele aurii oferă o notă de eleganță și rafinament.

Set cameră de zi Verona Bianco
Îți vei putea amenaja camera de zi în stil Verona: cu o bibliotecă pentru cărțile tale, cu o comodă TV, o comodă de bar și cu o poliță pentru ornamentele prețioase, astfel vei avea un living complet. Camera de zi Verona are sistem de închidere a sertarelor push to open, ce va eficientiza activitățile zilnice. Biblioteca îți oferă loc pentru obiectele preferate și un plus de originalitate locuinței. Aceasta creează o atmosferă primitoare și luminoasă. Datorită albului folosit în preponderență pe orice obiect din set, se va integra de minune cu restul accesoriilor personale.

Living Romantic-A
Prin intermediul fronturilor luminoase și a designului deschis, setul transpune orice musafir într-un ambient primitor. Stejarul Ferrara, alb lucios și gri mat, oferă personalitate locuinței. Asemănător setului Verona Bianco, multitudinea de spații de depozitare este un adevărat avantaj în camera de zi deoarece contribuie la aranjarea și distribuirea obiectelor, în funcție de necesitate.

Navigați pe site-ul nostru și pentru modele de piese individuale pentru living, care pot servi drept inspirație în decorarea spațiilor dvs.