Ghid de stil care te ajuta sa alegi rochia de seara perfecta

Rochiile nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei, mai ales daca este moderna si cocheta. Rochiile iti pun in evidenta feminitatea, te fac sa te simti eleganta si iti ofera incredere in tine. Este important sa ai cateva modele de rochii pe care sa le porti in viata de zi cu zi, la birou, la plimbare, dar si cateva modele de rochii de seara elegante pentru evenimentele speciale din viata ta. La alegerea lor este important sa fii sigura ca modelul si culorile te avantajeaza si ca materialele sunt de calitate.

DESIGUR CA SUNT MAI MULTE CRITERII DE CARE TREBUIE SA TI CONT ATUNCI CAND ITI ALEGI ROCHIA DE SEARA. MAI JOS AI CATEVA CRITERII IN FUNCTIE DE CARE SA ITI ALEGI ROCHIA. 

Alege rochia de seara potrivita siluetei tale

Fiecare femeie are o constitutie a corpului care se incadreaza intr-un anumit tipar, astfel ca daca nu alegi rochia potrivita nu vei avea efectul dorit asupra publicului. De asemenea o rochie de seara de un anumit model nu se va potrivi oricareai doamne sau domnisoare. 

Altfel spus, pentru fiecare dintre noi exista un anumit stil de rochie de seara care iti va pune in evidenta frumusetea. Cel mai bine este ca atunci cand urmaresti sa-ti cumperi o noua rochie de seara, inainte de toate, aseaza-te in fata oglinzii si priveste-ti formele, deoarece rochia dorita va trebui sa pice cum trebuie pe formele pe care le ai. Astfel, daca ai o silueta in forma de androgina, slaba, atunci iti recomandam sa alegi o rochie de seara care sa dea volum siluetei tale. Mai exact sfatul nostru este sa alegi o rochie de seara cu volane, incretituri sau pliuri. Daca eşti o femeie care se bucura de forme, nu le ascunde! Din contra, alege o rochie de seara, care sa-ti evidentieze formele pline de senzualitate. Recomandarea noastra ar fi rochiile de seara stranse pe corp, mulate pe formele tale, care sa iti evidentieze intr-o maniera eleganta soldurile si talia.

Spune-mi unde mergi sa iti spun ce rochie de ocazie alegi!  

Este foarte importanta ocazia pentru care se alegi tinuta respectiva. Daca iti cumperi rochia pentru o nunta, atunci poti sa alegi rochii de seara lungi,  modele mai luxoase, cu aspect glamour. Rochiile cu decolteu, despicatura, paiete sau tesatura stralucitoare sunt potrivite, atata timp cat modelul pica turnat si vizual nu este nici prea mult, nici foarte putin.

Pentru rochia de domnisoara de onoare e obligatoriu sa te consulti cu mireasa! Este ziua ei cea mare, asa ca nu te supara daca alege culoarea si modelul pentru tine!

Daca este doar un cocktail atunci situatia se simplifica. Poti merge catre un model de rochie de zi, inclusiv un stil relativ casual daca dress code-ul iti permite si cu un design mai simplu.

Pentru un eveniment de afaceri intotdeauna trebuie sa mizezi pe haine mai sobre, dar intotdeauna elegante. Este un detaliu de eticheta, pana la urma!

Insa, indiferent daca rochiile sunt scurte sau lungi ele au darul sa scoata in evidenta trasaturile si personalitatea. Asadar, indiferent care este silueta ta, la Georgianaiordache.com exista rochia potrivita pentru tine.