Top 4 geci de schi pentru bărbați

Vine iarna și odată cu ea sosesc și minunatele sporturi de iarnă. Fie că faci parte dintre începători, fie că ești expert pe pârtia de schi, trebuie să folosești un echipament adecvat. Acestea sunt special confecționate pentru a te proteja de frig și umezeală pe toată perioada petrcută pe dealuri.

 Gradul de confort al hainelor de schi este dat de un raport impermeabilitate/respirabilitate care indică, cât de protejat vei de intemperii. Gradul de impermeabilitate este reprezentat de mm coloană de apa pe cm pătrat iar cel de respirabilitate prin cantitatea de vapori ce poate fi eliminată prin țesătură.

 Noi am pregătit 4 modele de geci potrivite pentru schi care-și fac treaba excelent și arată și bine. Propunerile vin de la Strindberg.ro și sunt următoarele:

Geacă reversibilă 2078

Acest model de geacă este realizat din țesătură din nylon 100%, umplută cu puf de gâscă, ce vă va asigura căldură sigură datorită arerului cald care este reținut în interior iar aerul rece nu poate să pătrundă din exterior. Geaca dispune de două buzunare laterale, volumul este redus datorită pufului compresibil, este foarte plăcută la atingere și deasemenea foarte călduroasă.

Geacă schi 2048

Geacă schi de înaltă performanță care vă asigură toate criterile necesare pentru o zi lungă pe pistă. Vine cu cusături termolipite, țesătură stretch pe două direcții, articulații preformate, glugă dedașabilă și reglabilă pe două direcții, aerisire axilară și cu system RECCO (avalanche rescue system). Modelul acesta nu numai ca are respirabilitate și impermeabilitate ridicată (20.000g/m2/24 h și 20.000 mm H20) dar are și protecție termică Microvalterm de 100g/mp și 120/mp pe partea central a spatelui care conferă și menține căldura corpului.

Geacă schi 2106 DMP

Această geacă, de înaltă performanță, vine cu broderie și țesături termolipite, cu țesătură stretch pe două direcții și cu fustă pentru protecție zăpadă pe interior și la bază. Țesătura cu membrană Dermizax EV îi oferă o impermeabilitate ridicată de 20.000 mm H2O și o respirabiliate la fel de mare 20.000g/m2/24h. Caracteristic, geaca dispune de două buzunare interioare pentru depozitarea lucrurilor mai importante și de un buzunar pe mânecă pentru cardul de schi.

Geacă schi 2128

Această geacă este realizată din puf de gâscă, lucru care o face foarte calduroasă și plăcută la atingere. Este adaptată mediului cu temperaturi foarte scăzute dar nu se recomandă expunerea îndelungată la precipitații (ploi, ninsori) deoarece are cusături termolipite doar la glugă. Țesătura este cu membrană Dermizax care oferă o impermeabilitate de 20.000 mm H20 și o respirabilitate de 20.000g/m2/24h.

Acesta a fost topul nostru care sperăm că te-a ajutat în alegerea unei geci pentru schi. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să-ți faci bagajul și să pornești spre pârtie.