Universul Santa Maria Bay si frumusetile sale

Litoralul Marii Negre atrage anual o cifra impresionanta de turisti atat din tara, cat si de peste hotare. Magia zilelor de vara petrecute sub soarele fierbinte ce acopera plajele fine din Constanta este asteptata cu o dorinta de mare intensitate de catre toti cei care au savurat cel putin o data din placerea acestora.

Santamariabay.ro reprezinta solutia de succes pentru toti cei care viseaza la o realitate in care prezenta marii si atmosfera placuta oferita de adierea calda a brizei de aici sa fie permanente. Santa Maria Bay este un complex rezidential situat aproape de centrul orasului Constanta, pe coasta Marii Negre. Acest proiect a fost conceput ca un raspuns la dorinta tuturor celor care isi doresc sa traiasca fiecare zi intr-o locuinta de lux situata aproape de natura si de peisaje salbatice deosebite.

De la realizarea unui cartier modern, care urmeaza stilul si arhitectura mediteraneana din Sicilia, Santa Maria Bay a devenit o adevarata comunitate, in care fiecare dintre cei care vor ajunge aici se vor simti de-ai locului si ca apartin acestei mari familii. Strazile linistite si casele inconjurate de curti armonioase, in care natura este mai prezenta ca niciodata, plus peisajul deosebit oferit de infinita mare, sustin realizarea unui spatiu fascinant, in care linistea si relaxarea se imbina perfect cu energia de a trai curat si sanatos.

Santa Maria Bay – un nou stil de viata

A te muta in Santa Maria Bay nu inseamna doar schimbarea locuintei, ci si adoptarea unei noi vieti, in care cadrul natural in care te afli iti va oferi tot ceea ce este necesar pentru o viata linistita, izolata de agitatia marilor metropole sau de aglomeratia statiunilor arhicunoscute.

Vilele de aici se remarca prin calitate, lux si stil impunator. Estetica lor este inspirata din cultura si arhitectura mediteraneana, iar interioarele raman repere evidente ale bunului gust italian. Se gasesc sub trei tipuri, diferentele dintre ele fiind dictate de structura, dimensiuni si pozitionare. Un detaliu comun tuturor este panorama deosebita pe care o ofera asupra largului marii si a plajei ce o inconjoara.

Localizarea cu totul fascinanta aproape de Marea Neagra garanteaza un mod de trai minunat indiferent de anotimp, implica o asezare convenabila, in mijlocul naturii, ceea ce este de o importanta deosebita pentru sanatate. Admirarea rasaritului in fiecare dimineata si ascultarea fondului muzical redat de pescarusi formeaza imaginea unui vis pe care il are aproape oricine insa este atat de departe de a-l trai.

Santa Maria Bay este o locatie deosebita care asteapta sa fie locuita. Cei care sunt pregatiti sa isi schimbe viata si isi doresc sa se bucure de darurile naturii imbinate cu luxul vilelor din acest golf, dar fara sa renunte si la accesul la oras pot inchiria una din locuintele de aici sau chiar sa o achizitioneze.

 

Traieste si tu bucuria de a experimenta ceva unic. Golful Santa Mari Bay a construit pentru tine destinatia perfecta, un paradis deosebit, care te va face sa descoperi traiul altfel. Strazile elegante, casele pline de rafinament, prezenta marii si a plajei, plus decorul fascinant te vor cuceri, iar linistea ta se va resimti.

Lasă un răspuns