Cele mai frecvente intrebari despre videochat

Odata cu progresul tehnologic, industria videochatului a evoluat considerabil, devenind astazi o activitate populara in randul multor tinere, care sunt gata sa infrunte orice prejudecata pentru a-si crea un viitor fericit. Odata cu asta si perspectiva societatii asupra acestui domeniu a suferit cateva modificari, scazand astfel reticenta si criticile aduse tinerelor care activeaza in videochat.

Conditiile excelente de munca, veniturile foarte mari, precum si multe alte avantaje ce pot fi valorificate doar in acest domeniu starnesc tot mai mult interes din partea domnisoarelor. Fiind multa vreme un subiect tabu, informatiile reale despre ce implica un astfel de job erau greu de accesat, mediatizarea sa ajuta mai mult la crearea unei imagini negative. Cu toate ca astazi parerile s-au mai schimbat, anumite incertitudini inca au ramas, ramanand piedici in drumul mai multor tinere care vor sa se indrepte catre angajare videochat.

In acest fel, au luat nastere tot mai multe intrebari cu privire la ceea ce presupune aceasta industrie, insa in principal, ce implica activitatea de model in videochat. Reprezentantii marilor studiouri de videochat sunt dispusi sa ofere toate informatiile relevante.

Videochatul este legal?

Acest domeniu este reglementat legal de mai mult timp in Romania, iar tinerele interesate sa apeleze la angajari intr-un studio trebuie sa afle ca intreaga munca se va desfasura pe baza un contract incheiat legal. Datele prezentate in continutul contractului sunt transparente si corecte, oferind toate drepturile specifice unui angajat inca din prima zi de la semnarea acestuia.

Cum aflu ca nu este o inselatorie?

Precum in orice alta industrie, aparitia unui numar tot mai mare de studiouri face tot mai dificila o alegere si o mai grea departajare intre cele care activeaza corect si cele care pot ascunde anumite escrocherii. BeYou Studio este recunoscut pentru locurile de munca foarte bune pe care le ofera in videochat. Echipa de management si suport, plus o mare parte dintre modele participa anual la evenimente de profil internationale, avand parteneriate cu marile comunitati de acest fel. Numele important pe care il poarta, precum si performantele obtinute de-a lungul activitatii determina ca increderea celor din jur sa fie una mai mare.

Asadar pentru a lucra ca model de videochat, este important sa te informezi corespunzator despre studioul catre care doresti sa te orientezi, astfel nu vei intampina nicio surpriza neplacuta, ci doar oportunitati si recompense uriase.

Cati bani pot castiga?

In videochat nu se poate vorbi de salarii fixe, ci de venituri care variaza in functie de ambitie si implicare. Ca model in cadrul studioului BeYou s-au inregistrat venituri care depasesc si 10.000 de dolari pe luna, insa toate acestea pot fi sustinute doar prin profesionalism si perseverenta. Castigurile obtinute reflecta modul in care te comporti si colaborezi in fata camerei.

Care este programul meu?

Unul din marile avantaje de care se bucura un model care lucreaza in videochat este acela ca ofera sansa de a-ti face propriul program. Se poate opta pentru turele de dimineata, de pranz sau de noapte, alegere bazata pe preocuparile  pe care le ai in viata personala.

Daca nu am experienta, pot aplica pentru un asemenea job?

Fiind o industrie noua pe piata, este firesc sa existe multe persoane ce isi doresc sa lucreze, fara a avea o experienta anterioara in domeniu. In cadrul unui studio profesional, vei avea parte de tot suportul necesar pentru a deveni un model de top. Iti vor fi asigurate cursurile individuale gratuite de limba engleza, in cazul in care nu stapanesti prea bine limba lui Shakespeare, machiajul pentru a afisa un look impecabil si toate detaliile de care ai nevoie pentru a te dezvolta.

Activitatea unui model de videochat este una destul de complexa, insa totodata destul de simpla si normala, contrar multor pareri, astfel ca sunt multe informatiile si aspectele pe care orice tanara va trebui sa le cunoasca.

Lasă un răspuns