De ce si cand merita sa ai in vedere inchirierea unei masini?

Sectorul inchirierilor de masini s-a dezvoltat substantial si in Romania in ultimii ani, ceea ce nu este surprinzator. Facilitatile de care se bucura cei care apeleaza la serviciul rent a car sunt numeroase, iar alternativa de a inchiria o masina pe termen scurt sau lung devine de multe ori o reala necesitate.

Iti prezint mai jos un top al motivelor care face din inchirierea unei masini o decizie inteleapta, indiferent de destinatie sau scopul inchirierii.

Mai multa mobilitate

Ce faci atunci cand nu ai masina personlaa sau, in cazul in care detii una, aceasta este la service auto? Cu siguranta nu te poti lipsi de mobilitatea si confortul pe care aceasta ti-o ofera, mai ales daca esti o persoana activa, mereu in miscare. Masina inchiriata iti permite sa te deplasezi fara sa mai depinzi de alte persoane, de mijloacele de transport in comun sau de taxiuri.

Spatiu suficient

In unele situatii, masina personala poate prezenta neajunsuri, mai ales in ceea ce priveste confortul. Portbagajul mult prea mic penru depozitarea bagajelor sau spatiul insuficient pentru ca toti insostitorii sa aiba parte de confort este o realitate pentru multi dintre romani. Inchirierea unei masini potrivite acopera acest neajuns, asigurand tuturor pasagerilor conditii optime de calatorie, pentru o experienta memorabila.

Iti menajezi autovehiculul proprietate personala

Odata ce vei inchiria o masina, vei evita uzura masinii personale si adaugarea de kilometric in plus. O astfel de solutie se dovedeste cu atat mai mult mai avantajoasa atunci cand planuiesti sa parcurgi distante mari, indiferent ca este vorba de o vacanta sau o deplasare in scop de afaceri.

Costuri accesibile

Spre deosebire de a fi proprietarul unui masini cu acte in regula, inchirierea unei este mai avantajoasa pentru client. In timp ce grija acestuia este doar de a achita tariful de inchiriere si a face plinul rezervorului, un detinator de autoturism are si alte obligatii cum ar fi taxe, impozite, asigurari, revizii periodice, schimburi de piese si consumabile, etc.

Siguranta

Masinile puse la dispozitie de o agentie profesionala din domeniul inchirierilor auto au toate reviziile efectuate, taxele si impozitele platite, inclusive polita de asigurare RCA si uneori si asigurare CASCO. Autoturismele beneficiaza de intretinere permanena, astfel incat soferul si restul pasagerilor au parte de siguranta deplina la fiecare transport efectuat.

Posibilitatea de a conduce o masina noua

Cei pasionati de condus sau cei aflati mereu in cautarea unor noi experiente la volan au posibilitatea de a incerca diverse modele de autoturisme, cu fiecare ocazie. De asemenea, testand mai multe tipuri de masini si modul in care acestea se comporta la drum, iti vei da seama ce model ti se potriveste, in vederea unei achizitii ulterioare.

Nu in ultimul rand, inchirierea unei masini poate fi solutia salvatoare atunci cand ai fost invitat la un eveniment pretentios, iar masina personala lasa de dorit la capitolul estetica.

Cate motive, tot atatea beneficii – iata de ce ar trebui sa iei in considerare serviciul rent a car Otopeni. Pentru mai multe detalii consulta pagina traxrentacar.ro.

Lasă un răspuns