Corsetul, ideal pentru a obtine efectul de „talie de viespe”

Inca din vremurile stravechi se pare ca erau folosite corsetele pentru ca femeile sa etaleze o talie ca trasa prin inel. In epoca in care etalonul frumusetii feminine era altul decat ceea ce stim acum, corsetul se purta cu mult sacrificiu, fiind strans pana la refuz, pentru ca linia trupului sa fie scoasa in evidenta.

Scopul unui corset talie de viespe era tocmai acesta, de a etala linia subtire a corpului, precum si curbura specifica. Se considera de un aspect irezistibil, totodata, prin efectul de stranger, sanii erau ridicati si evident pusi intr-o lumina favorabila. Acum insa astfel de corsete sunt purtate cu mai multa responsabilitate si confort, iar datorita modului in care sunt realizate pot comprima si obtine efectul de talie ingusta.

Corsetele de la Clessidra

Clessidra, magazin online care a cucerit deja publicul feminin cu gama sa de lenjerie modelatoare, corsete, dar si articole vestimentare in trenduri, dispune de corsete ce avantajeaza orice femeie. Acestea sunt posibil a fi purtate, fie pentru efectul de slabire, pentru ca incalzesc zona si favorizeaza transpiratia, pot fi purtate si sub haine pentru a aplatiza cutele.

Ales corespunzator, un corset poate favoriza si pe femeile ce recent au nascut. Au un grad de compresie divers. Realizate din latex sau non latex, acestea au si un rol de a corecta postura spatelui. Pentru ca avem tendinta de a lasa umerii in jos si de a sta tot mai aplecati o astfel de postura nu este benefica pentru coloana, dar nu este nici eleganta pentru o femeie.

Cum stii ce este potrivit pentru tine? Poti cere sfaturi mai ales consilierilor de la Clessidra, pentru a alege ce ti se potriveste. Exista, spre exemplu si acel tip de corset agresiv ca efect, avand cel mai ridicat grad de compresie. Este indicat a fi folosit si la antrenamente, dispune de tije de otel si inchidere ferma in trei randuri. Este disponibil in diverse marimi, dar pentru a-l alege conteaza si ce grad de compresie suporti.

Un astfel de corset poate fi ales si sub forma de vesta, incluzand suport pe umeri, ceea ce ajuta si mai mult postura.

Pentru un nivel de compresie medie se poate alege acel corset cu inchidere in fermoar, dar si clipsuri. Are avantajul de a putea fi purtat si post natal, chiar zilnic, fiind invizibil sub haine. Acest aspect ar trebui sa intereseze in conditiile in care disconfortul de a purta un corset, combinat cu linii si detalii ce se pot observa pe sub haine vor face purtatoarea sa se simta prost, jenata si disconfortul sau sa fie sporit.

Daca in mod special se doreste purtarea unui corset sub haine pentru efectul de talie de viespe, exista si corset cu inchidere invizibila, cu capse de tip mos si babe ascunse sub o inchidere de tip scai. Are asa zisa inchidere invizibila.

Marimi

Exista marimi incepand cu S si pana la 5 XL in unele cazuri. Este recomandat sa se aleaga marimea ce corespunde cu indicatiile oferite in cadrul site-ului. Corsetele au de obicei ajustare la inchidere, deci pe masura ce slabesti vei putea sa il porti in continuare.

Lasă un răspuns