Inelul de logodna si povestea de dragoste marcata in logodna

Logodna planuita de sarbatori poate fi predictibila, insa alegerea inelului ar trebui sa fie o surpriza. Studiile spun ca in perioada sarbatorilor de iarna au loc cele mai multe logodne, pentru ca da, cadrul este unul feeric, momentul este unul oportun, este despre momente in familie, fericire si valori umane; sarbatorile de iarna pot inspira incat sa devina acel moment prielnic pentru a cere iubita de sotie.

In timp ce momentul in sine pare sa fie predictibil, inelul poate ramane o surpriza. Aici tine de flerul fiecarui barbat sau de intuitie, in a alege ceva potrivit pentru gusturile ei. Desigur ca intentia este de a alege unul dintre cele mai frumoase inele de logodna. Care sa fie acestea?

Ce asteptari exista cand vine vorba de inelele de logodna

Inel potrivit – cu atat mai mult va aprecia ca inelul ii este potrivit si nu va trebui sa astepte pana cand va fi modificat pentru marimea sa. In orice caz, aici tine si de atentia barbatului, de a gasi o bijuterie a iubitei, pentru a avea reper pentru marime. La Diamag insa nu exista taxare pentru modificarea conform marimii necesare.

Din metal pretios – nu degeaba se spune ca inelul de logodna este unul pretios si mult asteptat. Asadar, acesta trebuie sa fie din metal pretios, de regula fiind vorba de aur, indiferent de culoarea acestuia.

Cu o piatra generoasa – inelul de logodna in stil clasic se defineste prin piatra centrala, iesita in relief, fie ea incadrata de alte pietre laterale sau nu. Pastrand acest tipar, piatra centrala poate avea forme diferite, culori si dimensiuni dintre cele mai variate. Sunt preferate desigur diamantele, iar acestea au ajuns sa fie chiar mai accesibile ca oricand. Acestea pot fi achizitionate si in functie de buget, iar cei de la Diamag au o oferta irezistibila in acest sens.

Nu uita de garantie, certificare si orice act posibil care sa demonstreze si faptul ca este un inel pretios. Din nou cu referire la oferta Diamag, acolo unde orice achizitie vine la pachet cu certificarea GIA, acest lucru este pana la urma demonstratia faptului ca inelul include un diamant real.

Un alt lucru interesant este ca cei de la Diamag pun la dispozitie posibilitatea de a personaliza alegerea. Astfel, printr-o simulare rapida, pas cu pas se defineste inelul dorit. Practic nu intri intr-un magazin si alegi dintre modelele ce sunt expuse, ci creezi pur si simplu inelul dupa cum il vizualizezi tu. In plus, se include in pret chiar si redimensionarea, transportul, gravarea. Vine ambalat corespunzator si cu garantie de asemenea. Pur si simplu, un aliat al celor nedumeriti despre ce alegere sa faca, un magazin de profil generos, ce propune inele de logodna din aur alb, galben sau roz.

In ceea ce priveste asteptarile ei cu privire la inelul de logodna lucrurile sunt destul de complexe. Sunt rare cazurile in care reprezentantele feminine chiar stiu ce isi doresc si rezuma mai degraba totul la ideea de spectaculos. Asadar, asa sa fie. Pentru alegeri pe masura, diamag.ro incanta cu varietatea sa de optiuni.

Lasă un răspuns