Masajul erotic – ce beneficii iti poate aduce?

Chiar daca multi privesc subiectul ca fiind tabu, in realitate cel mai probabil aceleasi persoane si-ar dori sa incerce macar o data o sedinta de masaj erotic. Exista si persoane ceva mai dezinhibate, pentru care o asemenea practica nu reprezinta nimic neobisnuit. Realitatea arata ca masajul erotic poate sa ofere numeroase beneficii – in randurile urmatoare voi prezenta cateva dintre ele.

Inainte de a porni in cautarea unui salon masaj erotic sector 5 spre exemplu, trebuie sa stii ce poti primi acolo. Iti voi explica:

Simturi trezite si energii interioare incredibile

Cu fiecare miscare pe care o realizeaza maseuza profesionista, vei observa ca toate simturile iti sunt trezite si ca incepi sa dezvolti energii interioare incredibile. Corpul raspunde foarte bine la stimuli tactili, aceasta stare energizata fiind un real beneficiu de care te vei putea bucura chiar si dupa cateva zile.

Relaxare si eliberare de stres

Stresul este o problema majora a zilelor noastre, cu care fiecare dintre noi se confrunta intr-o oarecare masura. O sesiune de masaj erotic poate sa inlature insa stresul, relaxand pe deplin atat corpul, cat si mintea.

Masajul este una dintre modalitatile cele mai cunoscute de a obtine relaxarea. Daca vorbim despre masaj erotic, cu atat mai mult corpul va avea parte de detensionare, intrucat este masat in totalitate.

O experienta altfel – masajul erotic pentru cupluri

Surprinzator sau nu, printre beneficiile masajului erotic se numara si imbunatatirea relatiei de cuplu si chiar si condimentarea acesteia, odata ce partenerii au ajuns intr-o stare de plafonare, de banal in ceea ce priveste viata amoroasa.

Cu siguranta vei observa cum se reaprinde flacara pasiunii atunci cand vei merge impreuna cu partenerul/partenera la un masaj erotic pentru cupluri.

Beneficii pentru corp

Nu pot fi omise, pentru ca la urma urmei este vorba despre masaj. Acesta stimuleaza, relaxeaza si ajuta la intarirea muschilor, regleaza fluxul sanguin in organism, imbunatateste circulatia, aduce beneficii pentru fertilitate si poate sa ajute de asemenea in cazul problemei ejacuarii premature. Rolul de detoxifiere este de asemenea important si nu poate fi ignorat.

Beneficii pentru minte

In cazul in care nu stiai, prin masaj, inclusiv prin cel erotic, se incurajeaza eliberarea de endorfina si serotonina in corp. Este vorba despre acesti asa-numiti “hormoni ai fericirii”, care sunt responsabili cu starea de bine resimtita de o persoana.

Pe parcursul sedintei de masaj productia acestor hormoni este stimulata, corpul primind astfel o doza suplimentara de energie, iar beneficiarul capata o stare generala de bine, inclusiv din punct de vedere al mintii.

Odata ce vei fi pe deplin relaxat, detensionat si eliberat de stres, cu nivelul de energie interioara reincarcat si o stare de bine generala, un beneficiu indirect de care vei avea parte in urma unui masaj erotic va fi legat de imbunatatirea calitatii somnului. Vei observa ca vei avea parte de un somn mai adanc, mai odihnitor, odata ce vei primi rasfatul ce ti se cuvine din partea unei maseuze experimentate.

Daca toate aceste lucruri te-au convins ca ar merita sa incerci macar o sedinta de masaj, insa nu stii unde poti gasi un salon masaj erotic sector 5, iti ofer o recomandare: www.masajclub.com.