Ce NU trebuie sa faci daca ai avut parte de un tratament facial

A merge la un salon de infrumusetare pentru a avea parte de un tratament facial este de regula o experienta relaxanta, care aduce in acelasi timp numeroase beneficii tenului. Stii insa ce nu e recomandat sa faci dupa o astfel de sedinta de terapie pentru pielea fetei?

Probabil intuiesti cateva lucruri, insa explicatiile si sfaturile avizate le poti obtine doar de la specialisti. Am aflat de la cei de la Cinnamon Beauty Salon – www.cinnamonsalon.ro – cateva sfaturi utile cu privire la ceea ce trebuie evitat odata ce ai avut parte de un tratament facial. Desi exista numeroase locatii unde poti avea parte de tratamente faciale Bucuresti, putine sunt cele in care lucreaza adevarati profesionisti care iti pot oferi si recomandari utile. Unul dintre aceste putine saloane de infrumusetare la care poti sa mergi cu incredere este si Cinnamon Beauty Salon.

Iata ce NU e indicat sa faci dupa ce ai avut parte de un tratament facial:

  1. Nu iti atinge fata

Dupa cum mentionam, probabil intuiesti la randul tau ca nu e bine sa faci acest lucru. Cum mainile pot colecta mai multi microbi si bacterii decat ti-ai putea imagina, incearca sa eviti sa iti atingi tenul sensibilizat in urma tratamentului facial, pentru a nu risca iritarea sau chiar infectii ale pielii.

  1. Spune NU masajului

Chiar daca numai gandul la un masaj induce relaxarea, un asemenea tratament nu este indicat dupa ce ai avut parte de un tratament facial intr-un salon de infrumusetare. Pielea este deja sensibilizata in urma tratamentului, iar masajul nu va face nimic altceva decat sa o irite si mai mult.

  1. Nu utiliza produse cosmetice

Dupa un tratament facial exista posibilitatea ca tenul sa fie iritat si inrosit – se intampla in majoritatea cazurilor, acest efect fiind frecvent intalnit datorita procedurilor de curatare si detoxifiere aplicate. In cazul in care mai ai si alte lucruri de rezolvat dupa si trebuie sa iesi in oras, ai putea avea tentatia de a ascunde iritatia tenului sub un strat de fond de ten. GRESIT! O asemenea decizie va bloca pur si simplu porii care abia au fost curatati.

  1. Nu transpira

Nu ti-ai dori sa iti incarci cu transpiratie porii tenului, chiar imediat dupa ce ti-au fost curatati. Evita astfel situatiile ce te-ar pune intr-o astfel de postura si lasa pielea sa se calmeze inainte de a merge la sala, spre exemplu, daca ai avut parte de un tratament facial.

  1. Evita expunerea la soare

In urma tratamentelor faciale pielea fetei devine puternic sensibilizata, iar actiunea razelor puternice ale soarelui poate avea efecte nedorite. Incearca sa eviti pe cat posibil expunerea la soare dupa ce tenul tau a primit un astfel de tratament.

Daca mai vrei si alte sfaturi cu privire la tot ceea ce tine de ingrijire, recomandarea mea este Cinnamon Beauty Salon. Poti gasi saloanele de scortisoara in Bucuresti, sector 2, astfel:

  • Tunari nr. 6, tel. 0730 992 638, email – [email protected], program luni – sambata: 09:00 – 20:00
  • Ferdinand I nr. 116, tel. 0771 176 965, email – [email protected], program luni – sambata: 09:00 – 20:00

Lasă un răspuns